Algemene voorwaarden

Download hieronder de algemene voorwaarden.

Recht van retour (school)boekhandel

Download hieronder de voorwaarden.

Privacy

vanbuurtEDUCATIEF legt gegevens vast van haar relaties voor de uitvoering van overeenkomsten en het toesturen van bestellingen. Daarnaast kunnen wij uw adresgegevens gebruiken worden om u te voorzien van vakinhoudelijke informatie of van uitnodigingen voor bijeenkomsten.

Wij respecteren uw privacy en zullen de persoonlijke informatie die u ons verstrekt, altijd vertrouwelijk behandelen. Wij houden ons hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en stellen uw gegevens niet ter beschikking aan derden.

Wanneer u schriftelijk, telefonisch of via onze website een bestelling plaatst, hebben wij uw gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres nodig om uw bestelling uit te voeren en u eventueel een factuur toe te sturen.

U kunt de gegevens die u heeft achter gelaten altijd inzien en wijzigen. U kunt daartoe via e-mail een verzoek indienen.

Disclaimer en copyright

vanbuurtEDUCATIEF besteedt voortdurende zorg en aandacht aan de samenstelling van haar websites en de juistheid van de opgenomen gegevens.

vanbuurtEDUCATIEF garandeert niet dat de sites continu beschikbaar, veilig of foutvrij is.

vanbuurtEDUCATIEF aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van haar websites of met de tijdelijke onmogelijkheid deze sites te kunnen raadplegen.

Aan alle op deze sites getoonde of van deze sites te downloaden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle informatie op de site, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, geluidsfragmenten, downloadbare bestanden enzovoort), is eigendom van vanbuurtEDUCATIEF en mag door een andere partij zonder toestemming niet commercieel worden geëxploiteerd.